* អំពីគ្រឿងផ្សំ៖
១.ទឹក៤កែវ
២.ស្ករស១កូនកែវ
៣.អំបិលមួយចុងស្លាបព្រា
៤.ស៊ុត៥គ្រាប់ ។
វិធីចម្អិន៖ ដំបូងត្រូវដាំទឹកឲ្យពុះរួចដាក់ស្ករសនិងអំបិលចូលរួចបន្ថយភ្លើង បន្តិច។ គោះពងមាន់ដាក់ចានរួចព្យាយាមស្រង់ពងក្រហមចេញពីផ្នែកសខាប់អន្ធិល ។ បន្ទាប់មកទៀត យកផ្នែកសនៃស៊ុតដាក់ចូលក្នុងឆ្នាំងទឹកស្ករ រួចកូរបំបែកឲ្យឡើងជាសរសៃៗ រួចចាប់ផ្ដើមដាក់ស៊ុតក្រហមចូល នោះអ្នកនឹងទទួលបានបង្អែមពងមាន់ដ៏មានរស់ជាតិឆ្ងាញ់ពិសារភ្លាមៗតែម្តង៕
ប្រភព៖ KHfeed
No comments:
Post a Comment